Randevú Café Társkereső
E-mail cím:  Jelszó:  
ELFELEJTETT JELSZÓKÉRDÉSED VAN?
  FŐOLDAL      KERESÉS      KÉPESLAP KÜLDÉS      TÁJÉKOZTATÓ      FÓRUM      
Ők is párt keresnek
István953
karcsi70
jones_franky
Laller88
Bobie
Elemer1986
Szabó Eszter
rubikam
GYAKORI KÉRDÉSEK
Kérdések és válaszok
a Randevú Café társkereső
működésével kapcsolatban
 
Amit mindenkinek tudnia kell!
Randevú Café Tagság/Regisztráció
GYIK VIP Tagság
GYIK Kiemelt szolgáltatás
GYIK SMS szolgáltatás
Fizetős szolgáltatásainkról
Fizetős szolgáltatásainkról

KIEMELT Szolgáltatás

A nyitólapon illetve az aloldalakon kiemelt fényképes hirdetések segítségével könnyebben találnak Rád az oldal felhasználói, többen látogatják meg adatlapodat. A nyitó oldalon csupán 5, míg az aloldalakon 8 fénykép jelenik meg, így az azon túli igénylések következtében a legrégebben fent lévő fénykép nem jelenik meg. Felhívjuk figyelmedet, hogy éppen ezért a szolgáltatás minimum időtartama nem meghatározható, maximális időtartama 15 nap.

A szolgáltatást igénybevételéhez nem kell mást tenned, mint egy sms-t küldeni. Az sms-t kétféle módon is elküldheted:

1. Add meg a telefonszámod az " Adatlapom módosítása" menüpontban. ( El ne felejtsd menteni az adatlapod módosítását!) A telefonszámod megadása után küld a CAFEKIEMELT szót a 06-90/ 643-543-as emelt díjjas számra. 

2. Ha nem akarod megadni telefonszámodat, vagy esetleg más számról írsz, mint amit már korábban megadtál, küld el sms-ben a 06-90/643-543 emelt díjas számra a következő üzenetet: CAFEKIEMELT(szóköz)6 számjegyű azonosítód 

Például: CAFEKIEMELT 123456

Felhívjuk figyelmed, hogy az azonosító számot pontosan add meg! Ha csak egy számot is tévesen adsz meg , előfizetésed előnyeit más (a tévesen megadott azonsítószám tulajdonosa) fogja kihasználni! A megadott azonosítószámot minden esetben ellenőrizd le!

A CAFEKIEMELT feliratot nagy betűkkel írd, különben rendszerünk nem ismeri fel!

Az sms ára 400 Ft+áfa


SMS Szolgáltatás

Az SMS szolgáltatásunk során közvetlenül kapcsolatba tudsz lépni, más regisztrált tagjainkkal. A szolgáltatás előnye, hogy kevésbbé internethez között. A tag, akinek SMS-t szeretnél küldeni megkapja az üzeneted bárhol is van!

Az SMS-ed küld a 06-90/612-412-es emelt díjas számra, a következő formában: CAFE(szóköz)a címzett 6 számjegyű azonosítója(szóköz)szöveg.

Pl.: CAFE 123456 Iszunk egy kávét?

A CAFE feliratot nagy betűkkel írd, különben rendszerünk nem ismeri fel!

Az SMS ára 160 Ft+áfa!

A szolgáltatás csak akkor vehető igénybe, ha az üzenet fogadója regisztrálta telefonszámát rendeszerünkben! Amennyiben ez nem történt meg, a tag adatlapján a telefon mező szürke színű, ezáltal az azonosítószáma nem jelenik meg!


VIP Tagság

A VIP tagság révén, az előfizető többletszolgáltatásokhoz jut, ezáltal növeli esélyeit az ideális partner megtalálásához.

A tagság előnyeiről GYIK/VIP tagság menüpontba bővebb információkat találsz.

A szolgáltatást igénybevételéhez nem kell mást tenned, mint egy sms-t küldeni. Az sms-t kétféle módon is elküldheted:

1. Add meg a telefonszámod az " Adatlapom módosítása" menüpontban. ( El ne felejtsd menteni az adatlapod módosítását!) A telefonszámod megadása után küld a CAFEVIP szót a 06-90/ 643-543-as emelt díjjas számra. 

2. Ha nem akarod megadni telefonszámodat, vagy esetleg más számról írsz, mint amit már korábban megadtál, küld el sms-ben a 06-90/643-543 emelt díjas számra a következő üzenetet: CAFEVIP(szóköz)6 számjegyű azonosítód 

Például: CAFEVIP 123456

Felhívjuk figyelmed, hogy az azonosító számot pontosan add meg! Ha csak egy számot is tévesen adsz meg , előfizetésed előnyeit más (a tévesen megadott azonsítószám tulajdonosa) fogja kihasználni! A megadott azonosítószámot minden esetben ellenőrizd le!

A CAFEVIP feliratot nagy betűkkel írd, különben rendszerünk nem ismeri fel!

A VIP szolgáltatás ára 400 Ft+ára!

A szingli életforma depresszióssá tehet?
E-mail és a stressz
Egészséges csemegézés
4-ből 1 baba nem házas párhoz születik
Okold az agyad a nagy evésekért
 Randevú Café
 Kapcsolat
 Gyakori kérdések
 Impresszum
 Adatvédelem
 és szerződési feltételek
 Legyél a barátunk