Randevú Café Társkereső
E-mail cím:  Jelszó:  
ELFELEJTETT JELSZÓKÉRDÉSED VAN?
  FŐOLDAL      KERESÉS      KÉPESLAP KÜLDÉS      TÁJÉKOZTATÓ      FÓRUM      
Ők is párt keresnek
István953
karcsi70
jones_franky
Laller88
Bobie
Elemer1986
Szabó Eszter
rubikam
GYAKORI KÉRDÉSEK
Kérdések és válaszok
a Randevú Café társkereső
működésével kapcsolatban
 
Amit mindenkinek tudnia kell!
Randevú Café Tagság/Regisztráció
GYIK VIP Tagság
GYIK Kiemelt szolgáltatás
GYIK SMS szolgáltatás
Fizetős szolgáltatásainkról
Randevú Café Tagság/Regisztráció

Még nem vagyok regisztrált felhasználó!

Milyen szolgáltatásokat tudok használni regisztráció nélkül? Miért érdemes regisztrálni?

Oldalunk legtöbb eleme, korlátozottan, de használható regisztráció nélkül is. Keresés modulunk regisztráció nélkül is használható, de a keresés eredményeként megjelenő tagjaink adatlapja korlátozottan látható, kapcsolat nem vehető fel Velük! Képeslapküldő modulunk hiánytalanul működik. Fórum menüpontunk alatt található tartalmak megjeleníthetők, de nem kommentezhetők.

Ha komolyan gondolod a párkeresést, akkor mindenképpen ajánlott regisztrálnod!

Hogyan tudok kapcsolatba lépni regisztrált tagokkal, ha én még nem vagyok regisztrált tag?

Regisztrált tagjainkkal sajnos nem tudod felvenni a kapcsolatot regisztráció nélkül. Az ismerkedéshez elengedhetetlen a regisztráció. Regisztráció nem tart tovább, mint 5 perc. Ráadásul bizalmas adataid (pl: e-mail cím, telefonszám) is biztonságban vannak, más felhasználók nem látják.

Regisztráció során nem tudom elfogadtatni e-mail címemet. Ezt az üzenetet kapom: „Már van ezzel az e-mail címmel rendelkező Felhasználó."

A hibaüzenet oka, hogy egy e-mail címhez egy felhasználói adatlap regisztrálható. Ez egy biztonsági szűrő, amely regisztráltjainkat védi! Valószínű már regisztráltál ezzel az e-mail címmel. Ha nem tudod a jelszavad, használd "Jelszó emlékeztető" modulunkat.


Már regisztrált tag vagyok!

Hogyan tudok kapcsolatba lépni regisztrált tagokkal, ha már én is regisztrált tag vagyok?

E-mail címed és jelszavad segítségével be tudsz lépni oldalunkra. Keresés menüpont alatt, különböző igényeknek megfelelően, megnézheted regisztrált felhasználóink adatlapját. A kiválasztott illető adatlapján megtalálod a „írok neki", illetve „SMS-t küldök" opciókat. Ezekre kattintva már ismerkedhetsz is!

Elfelejtettem jelszavam, ezért nem tudok belépni az oldalra! Mit csináljak?

Nyitó oldalunk jobb felső sarkában megtalálod „Jelszó emlékeztető" modulunk. A regisztráció során elfogadtatott e-mail címed megadása után automatikus válaszlevelet kapsz, amely tartalmazza a belépéshez szükséges jelszavadat. Miután a kiküldött jelszóval beléptél, kérünk változtadt meg azt az "Adatlap" menü "Saját beállítások" pontja alatt található "Jelszó csere" modullal.

Nem regisztrált tagok is megnézhetik az adatlapom?

Igen. Ezen funkció lényege, hogy még több felhasználót ösztönözzünk regisztrációra.

Mit kell tennem, hogyha meg szeretném kapni egy regisztrált tag privát adatait ( telefonszám, e-mail cím)?

Kérd el az illetőtől. Ha Ő szeretné, hogy Te megismerd ezen adatait, akkor meg fogja mondani! Mi nem adunk ki privát adatokat, semmilyen esetben sem!!

Valakit, akit megismertem nem találom az oldalon. Valószínű törölte magát! Hogyan tudok kapcsolatba lépni vele?

Ha illető az előzetes levélváltások során nem adta meg Neked a privát elérhetőségeit, akkor sehogy. A törlés után, mi sem tudunk kapcsolatba lépni az illetővel, adatai továbbra sem nyilvánosak!

Adataimon szeretnék változtatni, mit kell csinálnom?

Bejelentkezés után kattints a jobb felső sarokban megtalálható „Adatlapom" pontra. Ezek után az almenüből válaszd ki az „Adatlapom szerkesztése" pontot. Ezután lehetőséged van, a megadott adatokat módosítani!

Hogyan tudok fényképet feltölteni magamról?

Bejelentkezés után kattints a jobb felső sarokban megtalálható „Adatlapom" pontra. Ezek után az almenüből válaszd ki az „Adatlapom szerkesztése" gombot. Ezután kattints a „profilképem szerkesztése" gombra, melyet a fénykép helye alatt találsz meg. A megjelenő fényképhely jobb felső sarkában, a ceruzára kattintva lehetőséged nyílik az általad kiválasztott kép betallózására. A sikeres tallózás után a fénykép beígazítása következik, majd a kép alatt megjelenő mentés gombra kattintva rögzítheted az adatlapodon a fényképed. Felhívjuk figyelmedet, hogy  a fényképed moderálás után, késleltetve jelenik meg az oldalon, ezért ne ijedj meg, ha azonnal nem látod a fényképed!

Hogyan tudom lecserélni a meglévő fényképem?

Bejelentkezés után kattints a jobb felső sarokban megtalálható „Adatlapom" pontra. Ezek után az almenüből válaszd ki az „Adatlapom szerkesztése" gombot. Ezután kattints a „profilképem szerkesztése" gombra, melyet a meglévő fényképed alatt találsz meg. A megjelenő fénykép jobb felső sarkában, a ceruzára kattintva lehetőséged nyílik az általad kiválasztott kép betallózására. A sikeres tallózás és illesztés után, a kép alatt megjelenő mentés gombra kattintva rögzítheted az adatlapodon az új fényképed, mely moderálás után látható lesz.

Szeretnék változtatni az ideális jelöltem adatain, hogyan kell csinálni?

Bejelentkezés után kattints a jobb felső sarokban megtalálható „Adatlapom" pontra. Ezek után az almenüből válaszd ki az „Jelöltem szerkesztése" pontot. Ezután lehetőséged van, a megadott adatokat módosítani!

Értesítést kaptam, hogy levelem érkezett. Hogyan tudom megnézni a levelet?

Belépés után a jobb felső sarokban látod a jelzést, hogy olvasatlan leveled van a postaládában. Ha a szövegrészre rákattintasz, a leveleidhez jutsz.

Ha nem látsz jelzést, akkor válaszd az jobb felső sarokban az „Adatlapom" pontot, az almenüből pedig a „Leveleim" pontot. Ezek után az új leveled megtalálod a beérkezett üzenetek között.

Kellene néhány adat a levelezésemből, de már korábban töröltem a leveleimet, hogyan kaphatom vissza őket?

Sajnálatos módon, a törlésre került levelek nem állíthatók vissza, véglegesen törlésre kerülnek!

Töröltem maga az oldalról, megkaphatom a régi levelezéseimet?

Nem, a tag kilépése (saját kérése alapján töröljük az illetőt) esetén az adatai elvesznek, nem állíthatók vissza! Csak a fórumhoz és bloghoz tett bejegyzéseid láthatók továbbra is!

Miért nem találom meg magam a keresőben?

Belépés után nem szerepelsz a keresőben, melynek oka, hogy pontosabb listát kapj az általad megadott tulajdonságoknak megfelelő személyekről. Te mások listájában szerepelsz! Ezt tesztelheted, ha bejelentkezés nélkül rákeresel az rád jellemző adatokra!

Miért szükséges ilyen sok -féle keresési mód?

Azért tettünk, be többféle keresési módot, hogy felhasználóink az általuk fontosnak vélt tulajdonságok bármelyikére rá tudjon keresni, ezzel segítve párra találásukat.

Hogyan tudom megszüntetni a regisztrációm?

Regisztrációdat saját magad meg tudod szüntetni!  Bejelentkezés után kattints a jobb felső sarokban megtalálható „Adatlapom" pontra. Ezek után az almenüből válaszd ki a „Saját beállítások" menüpontot. A "Tagságom törlése" gombbal lehetőséged van, a regisztrációd megszüntetésére! Felhívjuk figyelemed, hogy a törlés után az adatlap és a levelezés sem állítható vissza!

Szeretnék új témát indítani a fórumon! Mit kell csinálnom?

Bejelentkezés után válaszd a „Fórum" menüpontot. A fő téma kiválasztása után lehetőséged nyílik új témát nyitni, az „új téma létrehozása" gombra kattintva. A bejegyzésed megírása után, kattints a „Téma hozzáadása" gombra, mellyel bejegyzésed mindenki számára elérhetővé és hozzászólhatóvá válik.

Hogyan tudok hozzászólni egy fórumtémához?

Bejelentkezés és a hozzászólni kívánt téma kiválasztása után, kattint az „új hozzászólás írása" gombra. Fogalmazd meg gondolataidat, az írott és íratlan etikai normáknak megfelelően, és küld el hozzászólásodat.

A szingli életforma depresszióssá tehet?
E-mail és a stressz
Egészséges csemegézés
4-ből 1 baba nem házas párhoz születik
Okold az agyad a nagy evésekért
 Randevú Café
 Kapcsolat
 Gyakori kérdések
 Impresszum
 Adatvédelem
 és szerződési feltételek
 Legyél a barátunk